Ga naar de inhoud


CAMBER

CAMBER beveiligt 14 showrooms
“Gekozen voor de reputatie van VAG Security Systems”

“We hebben zonet een nieuwe productiesite in bedrijf genomen. Om die te beveiligen was VAG Security Systems twee dagen in de weer en alles is probleemloos verlopen. Meer zelfs, de technici waren supervriendelijk en werkten snel en efficiënt, terwijl de hoofdtechnicus ruim de tijd heeft uitgetrokken om ons de hele werking van het beveiligingssysteem haarfijn uit te leggen”, weet Luc Uyttenhove, bedrijfsverantwoordelijke van CAMBER – een firma die gespecialiseerd is in de productie en het plaatsen van maatkasten.

Respect voor timing
CAMBER heeft 20 jaar ervaring in het plaatsen van maatkasten, terwijl de samenwerking met VAG Security Systems al ruim 15 jaar oud is. “We kozen destijds voor VAG Security Systems omdat deze beveiligingsfirma toch een sterke reputatie geniet binnen de sector. En terecht, want we zijn al die tijd zeer tevreden over de geleverde service, de soepele houding tegenover de klanten, het snel en efficiënt uitgevoerde werk en vooral het respect voor de timing”, somt Luc Uyttenhove op.
“Voor onze winkelketen is het niet alleen belangrijk dat we op degelijke commerciële partners kunnen terugvallen, ook op het vlak van beveiliging moeten we op een solide partner kunnen betrouwen die onmiddellijk en ‘alert’ reageert.”

Perimetrische beveiliging
CAMBER is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 14 winkels, waarvan één showroom in Luxemburg. “Al deze verkooppunten, ook de showroom in Luxemburg, zijn op één beveiligingsnetwerk aangesloten en wordt centraal door VAG Security Systems beheerd. Een bijkomend gemak is dat onze mensen die in verschillende toonzalen moeten aanwezig zijn, gebruik kunnen maken van een en dezelfde code. Dat systeem laat ons ook toe om te controleren wie waar op welk tijdstip ergens is geweest en of er geen onbevoegden ‘ongevraagd’ zijn langsgekomen. De toonzalen zijn uitgerust met inbraakbeveiliging en een klassieke branddetectie. Onze hoofdzetel is dan weer voorzien van drie beveiligingssystemen; een toegangscontrole, een brandbeveiliging voor de opslagplaats én een perimetrische beveiliging. Dat laatste was nodig omdat we destijds meer dan eens ongewenst bezoek hadden gekregen waarbij schade werd berokkend aan onze voertuigen. Sinds die omtrekbeveiliging werd geplaatst, hebben we geen problemen meer gekend”, stelt Luc Uyttenhove. “En ook de beveiliging van onze showrooms heeft in totaal een vijftal inbraken weten te voorkomen.”

Snel en efficiënt
“Jawel, we zijn uiterst tevreden over de geboden service van VAG Security Systems en hebben amper noemenswaardige problemen gekend. En als die zich al eens voordeden, konden we steeds rekenen op een snelle reactie en een efficiënte interventie van deze beveiligingsfirma”, besluit Luc Uyttenhove.

Website: CAMBER